Koffie, de magie van de licht bittere drank

nespresso cups kopen

Er is een toenemende vraag aan premium koffie. De trend was er al voor covid, maar het verschil zit hem nu dat mensen ook thuis lekker koffie willen drinken. Koffie zetten is zowel een kunst als een wetenschap, het extraheren van smaak uit koffiebonen en water om een ​​magische drank te creëren. Nespresso-koffiezetapparaten gebruiken allemaal hetzelfde basissysteem om snel en efficiënt een enkele portie koffie te zetten via een pod- of capsulesysteem. Elke kamer heeft een watertank of reservoir die je vult met koud water, en een verwarmingssysteem of element om het water te verwarmen.

Nespresso pods of cups

Nespresso cups kopen doe je makkelijk in je supermarkt of online. Nespresso biedt een breed scala aan koffieformaten, smaken en sterktes in hun padselectie, met koffie afkomstig van verantwoorde bronnen over de hele wereld. De variëteit aan koffie verschilt per seizoen.

Oorspronkelijk waren Nespresso-pads uniek voor hun machines. Andere koffiemerken kunnen nu echter pads maken die compatibel zijn met de Nespresso Original-machines. Hierdoor is er een grotere verscheidenheid aan koffies beschikbaar voor dit koffiesysteem.

nespresso cups kopen

Dit zijn de pads en capsules die je in je koffiemachine moet hebben

Net als je favoriete drankje, is koffie een ongelooflijk persoonlijk iets en met zo’n scala aan bonen en smaken om uit te kiezen, dat je waarschijnlijk je ideale match nog moet vinden.

Er is een namelijk overweldigende keuze aan pads en capsules beschikbaar. Merk wel op dat niet elke pod of capsule in elk koffiezetapparaat past.

Laten we daarom bij de nespresso cups kopen blijven! Dit zijn alvast enkele toppers!

  • De Indonesië Master Origi: een rijke, volle drank
  • Vivalto Lungoc: decapsule met de beste mix
  • Fierenzi Arpeggio Decaffeinato: beste cafeïnevrije Nespresso-capsule
  • Ispirazione Genova Livanto: Nespresso-capsule met de beste mix
  • Nescafé Dolce Gusto Café Au Lait: ideaal want je hoeft geen melk in huis te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *