Geen zin om te koken? 3 redenen om gewoon lekker eten te bestellen

Eindelijk is deze dag voorbij! Je hebt soms van die dagen dat werkelijk alles tegenzit. Van het verkeer tot je werk. Zelfs je kleding lijkt vandaag niet on-point te zijn en wat je ook doet; die haardos is ontembaar! Kortom, een dag die je snel achter je wilt laten. Wanneer je dan ook eindelijk lekker op de bank ploft, wil je niets liever dan een avondje helemaal niets doen. Je favoriete serie kijken, kletsen met je partner of simpelweg in je eentje genieten van een zak chips. Maar dan komt toch weer de hardheid van de realiteit binnen: er moet namelijk ook nog gekookt worden. 

Als er iets is waar je na een lange dag geen zin in hebt is het wel uren achter de potten en pannen staan. Zelfs wanneer je eindelijk een lekkere maaltijd op tafel heb gezet, volgt daar ook nog altijd die enorme afwas. En dan ben je plotseling weer een uur van je waardevolle vrije tijd kwijt. Kijk je er enorm tegenop om te koken? Maar durf je je stiekem niet over te geven aan het verlangen om bij Butlon.com te bestellen? Wij geven je 3 redenen om dit gewoon te doen! 

  1. Een keertje cheaten maakt niet uit 

Ongetwijfeld heb je er al een hele tijd alles aan gedaan om gezond en verantwoord te eten. Bedenk echter wel dat het leven niet alleen uit salades en groentes bestaat. Je mag jezelf ook best wel een keer verwennen. Van een keer een vette pizza of een snack uit de frituur kom je echt niet direct kilo’s aan. Een keer cheaten binnen je gezonde voedingspatroon is dan ook geen enkel probleem. Voel je hier totaal niet schuldig over en geniet juist van iedere hap. En morgen pak je het gezonde leven gewoon weer op. 

  1. Enorm veel keus 

Wat eten we vandaag? Daar krijgen we weer die ene vraag. De vraag waar je inmiddels een gruwelijke hekel aan lijkt te krijgen. Het is namelijk een vraag zonder antwoord. Natuurlijk kan je een boterham smeren of toch alle moed bij elkaar verzamelen en een culinair hoogstandje in elkaar flansen, maar hier word je momenteel niet gelukkig van. 

Maak het jezelf daarom een stuk gemakkelijker en bestel eten via je favoriete bezorgplatform. Het aanbod is ontzettend groot. Hierdoor is er werkelijk voor ieder wel wat wils te vinden. Bovendien bieden de meeste restaurants ook tegenwoordig zeer uiteenlopende menukaarten aan. Bij de plaatselijke friettent kan je naast een kroket ook gewoon een bami-menu bestellen of een lekker broodje. En bij dat goede sushirestaurant is een frietje al snel besteld. Kortom, het maakt niet uit voor welk restaurant je kiest, je vindt altijd wel iets wat voor iedereen geschikt is. 

  1. Snelle bezorging 

Als je maag rammelt na een lange werkdag wil je natuurlijk zo snel mogelijk over eten beschikken. Vaak heeft maaltijdbezorging echter het imago dat het altijd heel lang duurt voordat je bestelling binnen is. Met uitzonderingen nagelaten hoeft dit echter helemaal niet zo te zijn. Dit is juist het gebied waar veel restaurants op proberen te concurreren. De meeste bestellingen zullen dan ook binnen het half uur bezorgd worden. 

Wist je dat het ook mogelijk is om al eerder op de dag te bestellen en een bezorgtijd door te geven? Zo zorg je er eenvoudig voor dat de maaltijden in huis zijn wanneer jij thuis bent. Zo kun je direct aanschuiven. Hoe makkelijk is dat?